Vartalo

Natura Siberican valikoimasta löytyy sertifioituja, luomulaatuisia vartalonhoitotuotteita päivittäiseen puhdistukseen, kosteutukseen ja kuorintaan. Tuotteista löytyy jokaisen ihotyypin erikoistarpeille luonnollisia tuotteita päästä varpaisiin, mukaan lukien käsi- ja jalkavoiteet, hellävaraiset puhdistustuotteet, sekä ihanat spa-hemmottelutuotteet.

Tuotekategoria
Tarve / ongelma
Vegan
Tuotesarja

Näytetään 1–24 / 30 tuloksesta

Kaikissa tuotteissa on hyödynnetty Siperian luonnosta peräisin olevia villiyrttejä ja kasveja. Selvitäkseen Siperian ankarista kasvuolosuhteista alueen kasvit ovat joutuneet kehittämään erikoislaatuisen uudistumiskyvyn, ja siksi sisältävätkin runsaasti antioksidantteja ja muita tehokkaita ravintoaineita. Tämän ansiosta niitä hyödyntävät tuotteet vahvistavat ihon luonnollista läpäisyestettä ja suojaavat tuulelta, kylmyydeltä ja muilta ympäristön haitallisilta vaikutuksilta.

Suuri osa tuotteista on tunnettujen sertifiointitahojen sertifioimaa luonnonkosmetiikkaa. Natura Siberican hyödyntämät yrtit ovat joko vastuullisesti kerättyjä villiyrttejä, tai omilla sertifioiduilla maatiloilla luomuviljeltyjä. Lue lisää sertifikaateista ja vastuullisuudesta sivun ’Meistä’-osiosta.

Back to top