Lapset

Little Siberica on turvallinen ja hellävarainen ihonhoitolinja lasten ja vauvojen ihonhoitoon vastasyntyneistä lähtien. Linjan tuotteissa on käytetty mahdollisimman vähän raaka-aineita, eivätkä ne sisällä haitallisia tai ärsyttäviä kemikaaleja. Monista tuotteista löytyy yksi Euroopan tiukimmista luonnonkosmetiikan sertifikaateista, ICEA Cosmos Organic.

Tuotekategoria
Tarve / ongelma
Vegan
Tuotesarja

8 tuotetta

Valikoimasta löytyy luonnolliset, vauvan herkälle iholle suunnitellut puhdistus- ja hoitotuotteet päästä varpaisiin. Kaikissa tuotteissa on hyödynnetty Siperian villistä luonnosta peräisin olevia hoitavia yrttejä ja kasveja. Selvitäkseen Siperian ankarista kasvuolosuhteista alueen kasvit ovat joutuneet kehittämään erikoislaatuisen uudistumiskyvyn, ja siksi sisältävätkin runsaasti antioksidantteja ja muita tehokkaita ravintoaineita. Tämän ansiosta niitä hyödyntävät tuotteet vahvistavat ihon luonnollista läpäisyestettä ja suojaavat tuulelta, kylmyydeltä ja muilta ympäristön haitallisilta vaikutuksilta.

Suuri osa tuotteista on tunnettujen sertifiointitahojen sertifioimaa luonnonkosmetiikkaa. Natura Siberican hyödyntämät yrtit ovat joko vastuullisesti kerättyjä villiyrttejä, tai omilla sertifioiduilla maatiloilla luomuviljeltyjä. Lue lisää sertifikaateista ja vastuullisuudesta sivun ’Meistä’-osiosta.

Back to top