Kasvot

Natura Siberican valikoimasta löytyy sertifioituja, luomulaatuisia kasvojenhoitotuotteita päivittäiseen kasvojen puhdistukseen, kosteutukseen ja kuorintaan. Tuotteista löytyy jokaiselle ihotyypille luonnollisia päivävoiteita, yövoiteita ja seerumeita oman ihon erikoistarpeita tukien.

Tuotekategoria
Tarve / ongelma
Vegan
Tuotesarja

Näytetään 1–24 / 66 tuloksesta

Kaikissa tuotteissa on hyödynnetty Siperian luonnosta peräisin olevia villiyrttejä ja kasveja. Selvitäkseen Siperian ankarista kasvuolosuhteista alueen kasvit ovat joutuneet kehittämään erikoislaatuisen uudistumiskyvyn, ja siksi sisältävätkin runsaasti antioksidantteja ja muita tehokkaita ravintoaineita. Tämän ansiosta niitä hyödyntävät tuotteet vahvistavat ihon luonnollista läpäisyestettä ja suojaavat tuulelta, kylmyydeltä ja muilta ympäristön haitallisilta vaikutuksilta.

Suuri osa tuotteista on tunnettujen sertifiointitahojen sertifioimaa luonnonkosmetiikkaa. Natura Siberican hyödyntämät yrtit ovat joko vastuullisesti kerättyjä villiyrttejä, tai omilla sertifioiduilla maatiloilla luomuviljeltyjä. Lue lisää sertifikaateista ja vastuullisuudesta sivun ’Meistä’-osiosta.

Back to top