Hiukset

Natura Siberican valikoimasta löytyy sertifioituja, luomulaatuisia hiustenhoitotuotteita sekä päivittäiseen käyttöön, että tehohoitoihin. Tuotteista löytyy jokaiselle hiustyypille shampoita, hoitoaineita, ja hiusnaamioita hiusten erikoistarpeita tukien.

Tuotekategoria
Tarve / ongelma
Vegan
Tuotesarja

Näytetään 1–24 / 37 tuloksesta

Kaikissa tuotteissa on hyödynnetty Siperian luonnosta peräisin olevia villiyrttejä ja kasveja, joilla on erityisiä tehokkaasti hoitavia ja kosteuttavia ominaisuuksia. Selvitäkseen Siperian ankarista kasvuolosuhteista alueen kasvit ovat joutuneet kehittämään erikoislaatuisen uudistumiskyvyn, ja siksi sisältävätkin runsaasti antioksidantteja ja muita tehokkaita ravintoaineita. Tämän ansiosta niitä hyödyntävät tuotteet vahvistavat ja suojaavat hiusta tuulelta, kylmyydeltä ja muilta ympäristön haitallisilta vaikutuksilta.

Suuri osa tuotteista on tunnettujen sertifiointitahojen sertifioimaa luonnonkosmetiikkaa. Natura Siberican hyödyntämät yrtit ovat joko vastuullisesti kerättyjä villiyrttejä, tai omilla sertifioiduilla maatiloilla luomuviljeltyjä. Lue lisää sertifikaateista ja vastuullisuudesta sivun ’Meistä’-osiosta.

Back to top