C-Berrica

C-Berrica -kasvojenhoitotuotteet on luotu supersuositun Oblepikha professional -hiustenhoitosarjan huikean menestyksen pohjalta. C-Berrica -kasvojenhoitolinjan innoituksena ja kaikkien tuotteiden pohjana on ainutlaatuinen Siperian marja - Altain tyrni.

Tuotekategoria
Tarve / ongelma
Vegan
Tuotesarja

12 tuotetta

Tämä linja on jatkumoa supersuositulle Oblepikha professional -hiustenhoitosarjalle, jonka huikean menestyksen pohjalta luotiin kasvojenhoitolinja C-Berrica. C-Berrica -kasvojenhoitolinjan innoituksena ja kaikkien tuotteiden pohjana on ainutlaatuinen Siperian marja – Altain tyrni. Sen lisäksi tehoaineina toimivat antioksidantit, kuten C-vitamiini, ja lukuisia muita vitamiineja (A, E, B5) sekä AHA/BHA-happoja kuten glykoli-, maito ja salisyylihapot.

Oblepikha C-Berrican tuotteista tulee pian ”must have”-tuotteita jokapäiväisessä kauneudenhoidossasi ja sarjasta löydät kaiken mitä tarvitset; seerumeita, puhdistustuotteita, voiteita ja naamioita. C-Berrican avulla saat ja ylläpidät ihon luonnollisen kauneuden, puhtauden ja heleyden ja tuotteiden tehoaineet tekevät ihostasi pehmeän ja tasaisen näköisen samalla häivyttäen ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Ihostasi tulee raikkaamman, täyteläisemmän ja joustavamman näköinen.

Back to top