Tarinamme

Natura Siberica on ensimmäinen siperialainen luonnonmukainen laatukosmetiikkabrändi.

Siperia on ainutlaatuinen Venäjään kuuluva alue, jossa villi luonto on pysynyt muuttumattomana vuosisatojen ajan. Vuonna 1940 venäläiset kasvitieteilijät Lazarev ja Brekhram tutkivat yli 4000 kasvia ja yrttiä, joista he identifioivat 12 erityistä adaptogeeniä. Nämä ainutlaatuiset kasvit selvisivät jääkaudesta sopeutumalla planeettamme karuimpiin ympäristöolosuhteisiin. Tämän seurauksena näillä kasveilla on todella ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka parantavat yleistä hyvinvointia ja hidastavat ihon vanhenemisprosessia.

Nykyään Natura Siberica hyödyntää näitä Siperian kasvien hämmästyttäviä ominaisuuksia välittääkseen niiden voiman ihon ja hiusten hyvinvointiin. Kaikki käyttämämme villiyrtit ovat käsin poimittuja. Natura Sibericalta tehdään jatkuvasti tutkimusmatkoja etsimään parhaita ainesosia ihonhoitoon. Laboratoriossa tutkimme niiden ainutlaatuisia ominaisuuksia maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi.

Natura Siberica käyttää Siperian mäntyöljyä (Pinus Siberica Seed Oil) kaikkien voiteiden, hoitoaineiden ja shampoiden pohjana. Siinä on 5 kertaa enemmän E-vitamiinia kuin oliiviöljyssä, ja 3 kertaa enemmän F-vitamiinia kuin turskamaksaöljyssä, joten se vahvistaa ihon luonnollista läpäisyestettä ja suojaa tehokkaasti tuulelta, kylmyydeltä, ja muilta ympäristön haitallisilta vaikutuksilta.

Monet tuotteistamme täyttävät eurooppalaiset luomukosmetiikan standardit, mikä on vahvistettu lukuisilla arvostetuilla sertifikaateilla (ICEA, ECOCERT, COSMOS STANDARD, BDIH).

Me Natura Sibericalla noudatamme active social policy -käytäntöä. Autamme pohjoisen Siperian alkuperäiskansoja tarjoamalla heille työtä. Vuodesta 2012 lähtien olemme tehneet aktiivista yhteistyötä The Association of Indigenous Peoples of the North- ja the Far East -järjestöjen kanssa. Vuonna 2013 aloitimme yhdessä Irkutskin kasvitieteellisen puutarhan kanssa ohjelman, jossa vuoteen 2018 mennessä istutettiin yli 70 000 harvinaista kasvia.

2013 aloimme rakentaa Siperian ensimmäistä luomumaatilaa. Tilalla kasvatamme Siperian harvinaisia yrttejä, ja se on EU:n biostandardin EU 834 / 07 sertifioima. Tilan rakentaminen toteutettiin yhdessä Siperian alkuperäiskansojen edustajien kanssa, sillä he jos jotkut tietävät uniikin alueensa erityispiirteet. He myös auttavat poimimaan käsin villiyrttejä ja -kasveja Natura Siberican kosmetiikkatuotteita varten.

Kuluttajat arvostavat Natura Siberica -brändiä sen edustamien vihreiden arvojen, tuotteiden tehokkuuden ja hyvän saatavuutensa vuoksi. Brändin jatkuvasti kasvavasta suosiosta päätellen kehitymme oikeaan suuntaan.

Natura Siberica on saanut monia kansainvälisiä palkintoja ja tunnustuksia, esimerkiksi:

  • Best green cosmetics, Cosmoprof 2012 Italian Bologna
  • Best organic products for mothers and babies 2013, Lontoo, UK, Natural & Organic products Europe
  • Best Product of 2013, Allure Venäjä, 2013
  • Voittaja kategoriassa «Best face care product» Beauty Challenger Awards:issa Beyond Beautyn näyttelyssä Pariisissa
Back to top