Raaka-aineet

Natura Siberica on ensimmäinen kosmetiikkamerkki, joka hyödyntää tuotteissaan ICEA-luonnonkosmetiikkasertifioituja villiyrttejä ja Siperian alueen ainutlaatuisia kasveja.

Siperian ankara ja syrjäinen luonto on yksi harvoista jäljellä olevista alueista maailmassa, jossa kasvit kasvavat villinä ja koskemattomina. Tällä laajalla alueella luonnon monimuotoisuus ja rikkaus ovat säilyneet mahdollistaen ainutlaatuisen kasviston kukoistuksen.

Selvitäkseen Siperian ankarista kasvuolosuhteista alueen kasvit ovat joutuneet kehittämään erikoislaatuisen uudistumiskyvyn ja siksi sisältävätkin runsaasti antioksidantteja ja muita ravintoaineita

Adaptogeenit

Vuonna 1940 venäläiset kasvitieteilijät Lazarev ja Brekhram tutkivat yli 4000 kasvia ja yrttiä, joista he identifioivat 12 erityistä adaptogeeniä. Nämä ainutlaatuiset kasvit selvisivät jääkaudesta sopeutumalla planeettamme karuimpiin ympäristöolosuhteisiin. Tämän seurauksena niillä on todella ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka parantavat yleistä hyvinvointia ja hidastavat ihon vanhenemisprosessia.

Nykyään Natura Siberica hyödyntää näitä Siperian kasvien hämmästyttäviä ominaisuuksia välittääkseen niiden voiman ihon ja hiusten hyvinvointiin. Kaikki käyttämämme yrtit ovat käsin poimittuja. Natura Sibericalta tehdään jatkuvasti tutkimusmatkoja etsimään parhaita ainesosia ihonhoitoon.

Siperian mäntyöljy

Natura Siberica on maailman ainoa yritys, joka hyödyntää Siperian mäntyöljyä (Pinus Sibirica Seed Oil) perustana kaikille voiteille, hoitoaineille ja shampoille. Se toimii hyvin yhdessä kasviperäisten ainesosien kanssa raviten ja kosteuttaen ihoa ja hiuksia tehokkaasti. Siperian mäntyöljyssä on viisi kertaa enemmän E-vitamiinia kuin oliiviöljyssä, ja 3 kertaa enemmän F-vitamiinia kuin turskanmaksaöljyssä. Tämän ansiosta se vahvistaa ihon luonnollista läpäisyestettä ja suojaa tuulelta, kylmyydeltä ja muilta ympäristön haitallisilta vaikutuksilta.

Hydrolaatit

Hydrolaatit ovat kasvien vesiliukoisia vitamiineja ja tehoaineita, jotka syntyvät kasvien höyrytislauksen yhteydessä. Ne sisältävät myös pieniä määriä kasvien eteerisiä öljyjä, mikä tekee koostumuksesta ainutlaatuisen. Ihonhoitotuotteet, jotka hyödyntävät kasvien hydrolaatteja tarjoavat todellista tehohoitoa iholle tehden siitä samettisen pehmeän tuntuisen. Hydrolaattipohjaiset hiustenhoitotuotteet ovat erityisen hoitavia ja antavat erityisen paljon kiiltoa.

Back to top