Luomutilat

Khakassia – Euroopan suurin luomutila

Natura Siberica perusti Siperiaan ensimmäisen luomutilan, jossa kasvatetaan alueen harvinaisia yrttejä ja kukkia. Ei ole kovin yllättävää, että se päätettiin perustaa juuri Khakassiaan, sillä juuri tällä ainutlaatuisella alueella kasvaa luonnossa monia harvinaisia ​​siperialaisia ​​yrttejä. Luomutilamme on EU:n biostandardin EU 834 / 07 sertifioima. Tilan pinta-ala on 33 hehtaaria, ja näin ollen se on Euroopan suurin.

Tältä sivulta löydät lisätietoja, valokuvia ja videoita tilastamme. Tätä kautta tarjoamme ainutlaatuinen tilaisuuden seurata luomutilan toimintaa ja tarinaa perustamisesta lähtien!

Kamtšatkan luomutila

Kamtšatka on hyvin ainutlaatuinen vuoristoinen alue. Niemimaa erottuu maiseman omaperäisyydellä, haastavalla ilmastolla, sekä kasvi- ja eläinlajien rikkaudella. Kamtšatkan villissä luonnossa ei juurikaan näy ihmisen kädenjälki. Yhteensä Kamtšatkassa on noin 1200 eri kasvilajia – puita, pensaita ja yrttejä, joista osaa ei löydy mistään muualta päin maailmaa. Tästä syystä Natura Siberica päätti vuonna 2015 perustaa toisen luomutilan juuri Kamtšatkaan. Maatilan pinta-ala on 9,2 hehtaaria, ja se sijaitsee lähellä Pertopavlovsk-Kamchatskyn kaupunkia. Täällä kasvatettuja kasveja käytetään Natura Siberica -kosmetiikkalinjoissa.

Sahalinin luomutila

Sahalinin saaren ainutlaatuinen luonto houkuttelee turisteja ympäri maailmaa, sillä samankaltaisia ​​maisemia ei voi nähdä missään muualla. Sahalinin Itä-Aasialaisessa luonnossa ovat yhdistettynä ankara pohjoinen ja jatkuvasti kukkiva etelä, minkä ansiosta paikallisissa yrteissä ja marjoissa on runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja. Arvokkain löytämämme raaka-aine on Sahalinin ruusunmarja, jolla on ainutlaatuiset parantavat ja virkistävät ominaisuudet. Sahalinin Aralia Manchuricalla on tonisoivia ominaisuuksia, ja se vaikuttaa positiivisesti ikääntyvään ihoon. Angelika Medicinal taas tunnetaan tehokkaasta tulehduksia estävästä vaikutuksestaan.

Vuonna 2015 Natura Siberica perusti luomutilan Sahalinin saarelle ja aloitti viljellä siellä villikasveja, joista on nyt tullut tuotteidemme perusraaka-aineita. Maatila sijaitsee Sahalinissa, Anivskyn alueella lähellä Zolotorybnoyen kylää. Nämä paikat ovat erityisen kuuluisia ainutlaatuisesta villistä luonnostaan.

Kunashirin luomutila

Okhotskin merellä sijaitsevalla Kunashir-saarella on huikean ainutlaatuinen luonto, jossa tulivuoret ja kuumat mineraalilähteet yhdistyvät jäisiin järviin. Tämän erityisen ja ankaran ilmaston ansiosta Kunashirin kasveihin ja merileviin on kertynyt erityisen paljon suojaavia aktiiviaineita, ja niillä on uskomattomia antioksidanttisia ominaisuuksia.

Natura Siberica perusti vuonna 2017 luomutilan tälle ainutlaatuiselle alueelle. Luomutilalla viljellään yhteensä 1,92 hehtaarin alueella luonnonvaraisia ​​kasveja, kuten Molinia Japonicaa, Kuril Goldenrodia ja 25 muuta ainutlaatuista yrttiä. Näiden kasvien uutteet ovat uusien tuotteidemme perusraaka-aineita, ja hoitavat ihoa ja hiuksia poikkeuksellisen tehokkaasti.

Uusi sertifioitu luomumaatila käyttää luonnonmukaista sadonkorjuuta samalla varmistaen Siperian pienten heimojen kulttuurin ja perinteiden säilyvyyden. Saaren paikallisilla asukkailla on tärkeä rooli näiden erityislaatuisten yrttien ja kukkasten sadonkorjuussa.

Back to top